Skip to main content

CELEBS

Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν αφήνω τον εαυτό μου να...»

Μάθε τα μυστικά του!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο περιοδικό «Like!» για τον έρωτα, τις σχέσεις και αποκάλυψε τις ευαισθησίες του...

Τι σε τρελαίνει σε έναν άνθρωπο που έχεις ερωτευτεί; «Η επαφή, η πρώτη ματιά, ένα κοίταγμα, μια σέξι ματιά που θα τα ανεβάσει όλα στα ύψη. Ο τρόπος του και πως θα μου μιλήσει ο άλλος».

Πως αντιμετωπίζεις συνήθως μια ερωτική απογοήτευση και πως το τέλος μιας σχέσης; «Δεν αφήνω τον εαυτό μου να φτάσει σ’ αυτό το σημείο και να απογοητευτεί, τον χαλιναγωγώ. Βέβαια, έχω περάσει από τη φάση να αφήνομαι να ερωτευτώ χωρίς μέτρο. Λόγω αυτής της άμυνας που κρατάω πια, δεν είμαι άνθρωπος τόσο της σχέσης. Από την άλλη, δεν έχω βρει κάποιον να αφεθώ, να κάνω σχέση, να κάνω πράγματα».

Θα το ήθελες; «Φυσικά, αλλά οι άνθρωποι πολύ συμφεροντολόγοι και κυνικοί. Αν αφεθώ και ερωτευτώ, χάθηκα, γιατί εγώ θα είμαι ο μόνος χαμένος της ιστορίας. Σίγουρα έχουμε ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη, αλλά πολλές φορές σε κάνει η ζωή έτσι. Φυσικά, δεν λέω ότι δεν θέλω να ερωτευτώ ή να αφεθώ, αλλά βγάζω αυτές τις άμυνες, γιατί δεν μου κάνουν μέχρι στιγμής οι άνθρωποι».

Ποιο είναι το ωραιότερο ερωτικό κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει; «Επειδή έχω μακρύ μαλλί, στο εξωτερικό με είχαν χαρακτηρίσει ροκ σταρ! (γελάει) Γενικότερα, κομπλιμέντο για εμένα είναι ότι ο κόσμος με σταματάει και μου μιλάει σαν να είμαι δικός του άνθρωπος. Με νιώθει κοντά του».

Και ποιο είναι το ωραιότερο που έχεις κάνει; «Αν δω έναν ωραίο άντρα ή μια ωραία γυναίκα, θα το πω. Γιατί να μην τους φτιάξω την ημέρα; Μια γυναίκα μπορεί να την πω και θεά, είμαι από τους πρώτους που το έλεγαν αυτό. Το ωραίο πρέπει να λέγεται».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.