Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις!

Ο διάσημος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στο θάνατο.



Ο Leonardo DiCaprio αυτό το διάστημα προωθεί τη νέα του ταινία και δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη.

Πρόσφατα μίλησε και στο διάσημο περιοδικό Wired για τις φορές εκείνες που κινδύνεψε από το πουθενά να χάσει τη ζωή του, κι αν κρίνουμε από αυτά που διαβάσαμε δεν πρέπει να είναι και ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. 

Συμβάν πρώτο: Όταν ο Leo βρέθηκε για καταδύσεις στη Νότια Αμερική ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε στο κλουβί όπου βρισκόταν. «Το μισό του σώμα βρισκόταν μέσα στο κλουβί και προσπαθούσε να με δαγκώσει. Ο καρχαρίας προσπάθησε πέντε-έξι φορές να με δαγκώσει, έχοντας πολύ μικρή απόσταση από το κεφάλι μου. Οι τύποι εκεί μου είπαν πως αυτό δεν τους έχει συμβεί στα 30 χρόνια που κάνουν καταδύσεις», αναφέρει ο διάσημος ηθοποιός.

Τα παράξενα γι αυτόν όμως δεν σταματούν εδώ αφού σύμφωνα με τον ίδιο μία μέρα που βρισκόταν σε πτήση αεροπλάνου της Delta Airlines είδε μια από τις μηχανές του αεροπλάνου να εκρήγνυται! «Ήμουν στην οικονομική θέση και ξαφνικά έγινε έκρηξη μιας μηχανής μπροστά στα μάτια μου... Καθόμουν εκεί και κοιτούσα το φτερό και όλο το φτερό τυλίχθηκε στις φλόγες», δηλώνει ο DiCaprio για την εμπειρία του στο αεροπλάνο, το οποίο ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει έκτακτα σε διαφορετικό προορισμό, λόγω της βλάβης.

Ακούγεται τρελό όμως υπάρχει και συνέχεια. Ο ηθοποιός έκανε κάποτε ελεύθερη πτώση και παραλίγο να πεθάνει, καθώς και τα δύο αλεξίπτωτα του, μπλέχτηκαν μεταξύ τους και εκείνος προσπαθούσε να τα ξεμπερδέψει στον αέρα. 

«Αν μια γάτα έχει επτά ζωές, νομίζω πως έχω ήδη χρησιμοποιήσει μερικές», είπε στο τέλος ο DiCaprio. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό, Leo! To πολύ καλό για εμάς είναι ότι έχεις άλλες 4...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα