Skip to main content

CELEBS

Μadonna: ΑΥΤΗ είναι η πραγματική αιτία που ο γιος της την άφησε στα...κρύα του λουτρού!

Δεν μάλωναν χωρίς λόγο...



 

Tην τελευταία εβδομάδα οι διαφορές μεταξύ της Madonna και του γιου της έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο Rocco έσβησε τη μαμά του από το instagram, αλλά τελικά ο λόγος αυτής της διαφοράς τους είναι πιο σοβαρός από όσο πιστεύαμε και έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Η αιτίου του «κακού» ονομάζεται Sean Penn και εκείνη δε δείχνει να έχει τη διάθεση να κάνει πίσω.

Ο Rocco μόλις έμαθε την επανασύνδεση της Madonna και του Sean Penn θέλησε να φύγει από το σπίτι. Δεν τον θέλει καθόλου για σύντροφο της μαμά τους, καθώς θυμάται το πόσο βίαιος υπήρξε μαζί της. Φήμες τον θέλουν να τη χτυπούσε και για αυτό ο γιος της να τον αντιπαθεί μέχρι και σήμερα. 

Ο Rocco επιθυμεί να μείνει από εδώ και πέρα με τον πατέρα του, ενώ η μαμά του εντοπίστηκε σε δημόσια εμφάνιση με τον πρώην και νυν πλέον σύντροφό της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός