Μάνος Ιωάννου: «Έχω μία τρέλα με τα...»

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Down Town» της Κύπρου ο Μάνος Ιωάννου εξήγησε γιατί στο παρελθόν έχει χτυπήσει σύντροφό του, σημείωσε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να απιστήσει και τόνισε με τι έχει τρέλα!

Είσαι ολιγαρκής; «Όχι, όχι, δεν θα το έλεγα. Αλλά μπορώ να ζήσω και με τα λίγα. Τα κουμάντα σου τα κάνεις σε κάθε περίπτωση. Είμαι ένα άτομο που, αν παίρνει 500 ευρώ τον μήνα, θα κοιτάξω να προσαρμοστώ έτσι ώστε να μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια. Κι αν βγάζω 20.000 ευρώ, τότε τα έξοδά μου θα είναι επίσης ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα αλλάξω το βιοτικό μου επίπεδο και την ποιότητα της ζωής μου».

Έζησες ποτέ με 500 ευρώ το μήνα ή και με λιγότερα; «Όχι, ποτέ».

Ποια ήταν η τελευταία παρορμητική κίνηση που έκανες; «Έχω μία τρέλα με τα water sports και το snowboard. Ας πούμε, έτυχε να δώσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πάρω έναν ανάλογο εξοπλισμό, που δεν θα έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα έχω πάλι αυτά τα λεφτά. Κι όμως, το έχω πάθει αυτό πολλές φορές, σε ανάλογες περιπτώσεις. Λάθος μου ήταν αυτό».

Βρίζεις; «Ναι, βρίζω. Ειδικά πάνω στα νεύρα μου, λέω διάφορα. Πιο μικρός έβριζα πιο πολύ. Αλλά συνήθως βρίζω όταν οδηγώ».

Αντιδράς βίαια; «Αναλόγως τι θα μου κάνουν… Αν μου κάνουν κάτι χοντρό, τότε ναι. Κοίτα, το σημαντικό για μένα είναι το πρώτο 24ωρο. Πρέπει να περάσει, να ηρεμήσω κάπως και να το δω αλλιώς για να χαλαρώσω. Δεν κρατάω κακία, το ξεχνάω».

Έχεις χτυπήσει όμως και πρώην σύντροφό σου… «Ναι, έτυχε και αυτό. Αλλά το έκανα επειδή με χτύπησε πρώτη. Εκείνη σήκωσε χέρι επάνω μου και έφτασε την κατάσταση στα άκρα. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι φορτωμένος, έχει νεύρα, δεν τον ωθείς στα άκρα, ούτε σηκώνεις χέρι. Σίγουρα δεν είναι σωστό οι άντρες να σηκώνουν χέρι στις γυναίκες. Σε καμία περίπτωση! Αλλά θα πρέπει να μάθουν και οι γυναίκες να μην προκαλούν με άσχημο τρόπο τους άντρες. Άσε που το φύλο μας έχει μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη, οπότε τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο άσχημα. Πάντως όσες φορές σήκωσα χέρι στο παρελθόν σε γυναίκα, το μετάνιωσα».

Για ποιους λόγους έχεις απατήσει; «Όταν βλέπω ότι κάτι πάει να τελειώσει και βλέπω ότι δεν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου. Κι αν έρθει κάτι πολύ καλό ή κάτι που σε συνεπαίρνει αμέσως, τότε εκεί την πατάς». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares