Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν θεωρώ ότι είμαι sexy»

«Ο Αντρέας είπε ό,τι είπε και ...»

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Omikron» και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για το αν θεωρεί τον εαυτό της sexy και απάντησε στον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος σε πρόσφατη σχολίασε τις ρεπερτοριακές της επιλογές.

Αναφορικά με την sexy εικόνα της, η νεαρή τραγουδίστρια είπε «Μα, δεν «πουλάω» sexy εικόνα, ούτε θεωρώ ότι είμαι sexy! Δεν προβάλλω κάτι τέτοιο προς τα έξω! Εγώ νιώθω ότι είμαι μία απλή κοπέλα. Απλά, όταν θα πρέπει να βγω επάνω στο stage, οφείλω να δημιουργήσω ένα ρόλο και να τον υπηρετήσω καλά. Δεν μπορώ να βγω στη σκηνή, όπως θα πήγαινα στο περίπτερο. Είμαι μία καθημερινή γυναίκα, όπως πολλές άλλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

Όσο για τον πρώην σύντροφό της, Αντρέα Γεωργίου, που σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε τις ρεπερτοριακές της επιλογές, λέγοντας πως αδικεί τον εαυτό της, σημείωσε «Δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα, δεν είναι σωστό. Ο Αντρέας είπε ό,τι είπε και δεν δίνω βάση σε αυτά. Είπε τη γνώμη του και καλά έκανε. Αν ήταν να μοιραστώ κάτι, το μοιράστηκα μόνο μαζί του και τέλος. Εγώ είμαι υπερήφανη για όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά και για τις επιλογές μου. Σε όλους τους τομείς της ζωής μου».

aeleuth1.jpg

aeleuth2.jpg

aeleuth3.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares