Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Θα έκανα πρωινό μόνο αν ήμουν άνεργος»

Έχασε... κάθε ελπίδα μετά τον Σεφερλή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για την κρούση που δέχτηκε να κάνει πρωινό αλλά αρνήθηκε αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος επισήμανε ότι θα μεταπηδούσε σε αυτήν τη ζώνη μόνο αν ήταν άνεργος.

«Έγινε μια κρούση για να παρουσιάσω πρωινό, αλλά δεν προχώρησε. Με τίμησε το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Δεν μου τραβούν το ενδιαφέρον τα πρωινά με τον τρόπο που γίνονται. Βέβαια δεν ξέρεις πόσο εφικτό είναι να το αλλάξεις. Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό του Mega, περίμενα ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί είναι ξεχωριστός. Από τη στιγμή που και εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από μία συνταγή που υπάρχει, νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι» ανέφερε αρχικά στο TV ΕΘΝΟΣ και πρόσθεσε:

Pixel
Pixel

«Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω πρωινό αν ήμουν άνεργος και άρπαζα την ευκαιρία για να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Από τη στιγμή που έχω την εναλλακτική, δηλαδή ένα υπέροχο τηλεπαιχνίδι, το οποίο αγαπιέται κιόλας από τον κόσμο, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο;».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός