Skip to main content

CELEBS

Η επιστροφή των Friends!

12 χρόνια μετά η φοβερή παρέα «ξαναχτυπά»...



 

Δώδεκα  χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο των «Friends» στο NBC, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σούιμερ βρέθηκαν ξανά μαζί στο ίδιο τραπέζι με αφορμή ένα επετειακό επεισόδιο - αφιερωμένο στο σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους που αναμένεται να προβληθεί μέσα στο Φεβρουάριο.  

Pixel
Pixel

Βλέποντας τους ηθοποιούς της θρυλικής κωμικής σειράς όλους μαζί, οι πρωταγωνιστές του «The Big Bang Theory», μιας άλλης πολύ επιτυχημένης κωμωδίας που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.  

Η Κάλι Κουόκο, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Τζόνι Γκαλέκι, Σάιμον Χέλμπεργκ και Τζιμ Πάρσονς έκατσαν στο τραπέζι και φωτογραφήθηκαν με τα «φιλαράκια» και λίγο αργότερα η 30χρονη Κουόκο ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram με τη λεζάντα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Συνάντηση με φιλαράκια. Πέθανα και πήγα στον παράδεισο».  

Μοναδικός απών από το ιστορικό reunion ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράταση «The End of Longing» που παίζεται στο Λονδίνο. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών