Skip to main content

CELEBS

Cameron Diaz: Έγκυος στο πρώτο της παιδί;

Λες αυτή τη φορά να είναι αλήθεια;



 

Η Cameron Diaz έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι από τις γυναίκες που δεν έκανε ποτέ όνειρα για γάμο και οικογένεια. 

Λίγο αυτό, λίγο οι μικρές ατυχίες στα ερωτικά της η διάσημη ηθοποιός άργησε να βρει τον μεγάλο έρωτα που ήρθε τελικά ξαφνικά στο πρόσωπο του Benji Madden.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από σύντομη γνωριμία και από τότε είναι πραγματικά αχώριστο. Και τώρα οι φήμες για εγκυμοσύνη έσκασαν σαν βόμβα στον χώρο της showbiz κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι αυτή τη φορά τα όσα ακούγονται είναι πραγματικότητα. 

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού η Cameron Diaz τους έχει αποκαλύψει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει επιτέλους ένα παιδί ενώ πληροφορίες την θέλουν εδώ και καιρό να έχει κάνει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη και να έχει επικεντρωθεί στον σύζυγο της και στην οικογένεια που θέλει να αποκτήσει μαζί του.

Για να δούμε λοιπόν...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.