Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey: Μήπως την ψωνίσαμε λιγάκι;

H διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί και έχει ξεφύγει...



Εδώ και λίγες ημέρες όλα τα δημοσιεύματα ασχολούνται με τον επικείμενο γάμο της Mariah Carey με τον δισεκατομμυριούχο James Packer, με τον οποίον δείχνει να ζει τον μεγάλο, τον απόλυτο έρωτα. 

Οι δυο τους πήραν γρήγορα την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που όπως όλα δείχνουν έχει πραγματικά αλλάξει τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας προς το καλύτερο. Προς το πολύ καλύτερο. 

Και εμείς φυσικά χαιρόμαστε με την χαρά της με τη μόνη διαφορά ότι ορισμένες πρόσφατες δηλώσεις της μας έχουν κάπως προβληματίσει. Η Μariah που λες, μετά την αποκάλυψη ότι φιλοδοξεί ο γάμος αυτός να είναι ο πιο ακριβός που έγινε ποτέ, σχολίασε και το ασύλληπτο μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της.

Το συγκεκριμένο δακτυλίδι είναι 35 καρατίων και κόστισε... 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Ψιλοπράγματα! Ε, η Mariah λοιπόν δεν μπορούσε να μην κάνει λίγη επίδειξη πλούτου ακόμη και με αυτό λέγοντας ότι το δακτυλίδι είναι τόσο βαρύ που δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι της ψηλά. Μάλιστα... 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department