Skip to main content

CELEBS

Gwen Stefani: Το σήριαλ γύρω από το διαζύγιο της συνεχίζεται...

Τίνος είναι το παιδί;



Αυτός ο χωρισμός έχει γίνει πρωτοσέλιδο, έχει απασχολήσει τα πηγαδάκια του Hollywood, έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις και ένα πολύκροτο διαζύγιο που ακόμα συζητιέται.

Ο λόγος τους Gwen Stefani και Gavin Rossdale, οι οποίοι μπορεί να έχουν γυρίσει πια για τα καλά σελίδα στη ζωή τους, ο χωρισμός τους όμως εξακολουθεί να αφήνει πίσω του ...αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ως γνωστόν, λοιπόν, το ζευγάρι χώρισε όταν η Stefani ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της είχε παράνομη σχέση με τη νταντά των παιδιών τους, Mindy Mann. Μέχρι εδώ τα ξέραμε.

Το παράνομο ζευγάρι φαίνεται ότι πλέον είναι κανονικότατα μαζί και μάλιστα σύμφωνα με φήμες που μόλις άρχισαν να κάνουν τον γύρο της showbiz το παιδί της Mindy είναι του Rossdale.

Παρά το γεγονός, ότι η ίδια έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει σχέση, με αθλητή του snowboard, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι κάλυψη προκειμένου να κρατήσει κρυφό ότι ο πραγματικός πατέρας είναι ο πρώην σύζυγος της Gwen. Βρε λες;

 Mάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Mann σε μαγαζί, μαζί με το... πρώην αφεντικό της, κάτι που σχεδόν επιβεβαίωσε τον μεταξύ τους δεσμό.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

CELEBS

Σωτήρης Κοντιζάς - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με casual look στο Κέντρο

Πού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τους δύο σεφ;

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης