Skip to main content

CELEBS

Adele: Έτσι έκανε πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο μιας θαυμάστριας της!

Και μας συγκίνησε πολύ...



Η Adele το τελευταίο διάστημα βιώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της. Ο τελευταίος της δίσκος φιγουράρει στην κορυφή των charts σε όλο τον πλανήτη. Παρά τη δημοσιότητα που έχει τα τελευταία χρόνια και τους πολλούς θαυμαστές, η τραγουδίστρια θεωρείται από τις πιο προσγειωμένες του χώρου.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, αυτές τις μέρες πραγματοποιεί διάφορες συναυλίες στην χώρα καταγωγής της, την Αγγλία. Στην τελευταία εμφάνιση της στην Μάντσεστερ έλαβε χώρα ένα περιστατικό που συγκίνησε τους πάντες.

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι με αυτισμό βρέθηκε ανάμεσα στους θαμώνες για να απολαύσει την αγαπημένη της σταρ. Η μικρή  Emily Tammam, στα χέρια της κρατούσε ένα πανό, στο οποίο έγραφε: «Είναι το όνειρο μου να τραγουδήσω με την Adele». Η καλλιτέχνης, αφού την είδε προχώρησε σε μια κίνηση που άφησε τους πάντες έκπληκτους. Την κάλεσε να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί.

Η Emily μη μπορώντας να το πιστέψει ότι το όνειρο της γίνεται πραγματικότητα, ερμήνευσε μαζί με την Adele, την γνωστή επιτυχία «Someone Like You». Το κοινό της καταχειροκρότησε συγκινημένο. 

Η μικρή πάσχει από αυτισμό, ΔΕΠΥ και το σπάνιο σύνδρομο Ehlers-Danlos τύπου ΙΙΙ, μια γενετική διαταραχή που συνοδεύεται από αστάθεια των αρθρώσεων και μυοσκελετικούς πόνους.

{videobox}kz3iJgELrMA{/videobox}

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός