CELEBS
Γύρισε σπίτι της η Κάτια Ζυγούλη με τον τέταρτο καρπό του έρωτα της με τον Σάκη Ρουβά
Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μοντέλο
Με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψαν σπίτι τους, καθώς το γνωστό μοντέλο πήρε εξιτήριο το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας από το μαιευτήριο, όπου έφερε στον κόσμο το τέταρτο της παιδί.
«Νιώθουμε τετραπλά ευτυχισμένοι», δήλωσε η Κάτια κρατώντας τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει ακόμα σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωρό.
Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος κι αυτός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας αποκάλυψε ότι δεν θα χαλάσουν την παράδοση και το όνομα του μπέμπη θα αρχίζει από Α, ενώ τόνισε πως τα υπόλοιπα παιδιά τους περιμένουν το αδερφάκι τους και έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητες για το μεγάλωμά του!
«Κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί έρχεται μια ψυχούλα στη ζωή. Διαδικαστικά ήξερα τι να περιμένω και ήξερα πώς να το ευχαριστηθώ καλύτερα... Αυτή τη φορά δεν πήρα πολλά κιλά», ανέφερε επίσης η Κάτια.
Πάντως ο Σάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα πάνε για πέμπτο παιδί.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές












