Skip to main content

CELEBS

Τζούλι Μασίνο: Θεαματική αλλαγή, έχασε 30 ολόκληρα κιλά!

Μάθε πως έχασε τα παραπανίσια κιλά!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Τζούλι Μασίνο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Κορύνα Μανταγάρη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά.

Έχεις μείνει η μισή, για να μην πούμε λιγότερο από μισή. Πώς το κατάφερες; «Έβαλα στόχο πριν από τρία χρόνια και συνολικά έχασα 30 κιλά. Μια ολόκληρη ζωή ήμουν αδύνατη. Όταν πήγα στο «Fame Story» άρχισαν τα προβλήματα υγείας, πήρα πολλά φάρμακα, έχασα τον έλεγχο με το φαγητό, δεν σεβάστηκα την Τζούλι και πάχυνα. Μπορεί να είμαι κοκέτα και να προσέχω πάντα τα ρούχα που φοράω, το μακιγιάζ μου και τα κοσμήματά μου, αλλά άφησα στην άκρη το «Τζουλάκι», την κοπελίτσα που είχα μέσα μου, που δεν έκανε συμβιβασμούς στη ζωή της. Όταν έχασα τα κιλά ξεκίνησε η δύσκολη μάχη με τον διαβήτη, την οποία δίνω ακόμα. Τώρα μου χορηγείται ινσουλίνη. Στόχος μου είναι μια μέρα να σταματήσω τις ενέσεις αυτές».

Ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη δίαιτα; «Έχω αλλάξει όλη μου τη διατροφή. Στην αρχή με βοήθησαν κάποια έτοιμα γεύματα μιας εταιρείας που τρως και αδυνατίζεις. Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Μετά είπα στον εαυτό μου: «Τζούλι αφού είσαι καλή μαγείρισσα, μπορείς να το κάνεις μόνη σου». Έτσι άρχισα να μαγειρεύω. Ξεκινάω την μέρα μου ετοιμάζοντας το πρωινό μου, με τοστ ή σάντουιτς, μήλο ή πορτοκαλάδα, ή γάλα με βρόμη, και κάθε δύο μέρες φτιάχνω για μεσημεριανό κοτόπουλο με λαχανικά ή ρύζι βραστό, και σερβίρω σε ωραία πιάτα. Θέλω γύρω μου ομορφιές, χαρούμενα τραπεζομάντιλα, πετσέτες και μαχαιροπίρουνα, σαν να είναι μια special μέρα».

Γυμνάζεσαι; «Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω σταματήσει τη γυμναστική γιατί αντιμετώπισα πρόβλημα με τη μέση μου. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα να γυμνάζομαι μαζί με την Κατερίνα Θάνου, με την οποία είμαστε φίλες από παλιά, και τώρα συνεχίζω μόνη μου».

aaaajul.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ