CELEBS
Γιάννης Κρητικός: «Έχω κλάψει για γυναίκα και δεν το μετανιώνω»
Θέλει να νοικοκυρευτεί
Ο Γιάννης Κρητικός, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του στο YFSF, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» οπού παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι έχει κλάψει για γυναίκα.
-Ας μιλήσουμε για γυναίκες. Έχεις κλάψει; Έχεις πέσει στα πατώματα για χάρη τους;
Έχω κλάψει για γυναίκα και δεν το μετανιώνω. Αλίμονο σε κάποιον που δεν ζει έναν μεγάλο έρωτα και δεν πονάει. Αλλά έτσι είναι οι γυναίκες, καμιά φορά σε πονάνε.
-Λένε ότι εσείς οι κρητικοί παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε νωρίς. Εσύ γιατί το καθυστερείς λοιπόν;
Ειλικρινά σου μιλώ, αν είχα βρει την ιδανική γυναίκα για μένα σήμερα μπορεί να είχα και παιδί. Δεν την βρίσκω όμως, ούτε την αναζητώ κιόλας γιατί αυτό το διάστημα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά μου. Αυτό μου δίνει ζωή, αυτό κυνηγάω με όλο μου το είναι.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;












