Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μπεκατώρου: «Με χαρά να έρθει άλλος συμπαρουσιαστής μετά τον Νίκο Μουτσινά»

Θα συνεχίσει στο Πρωινό;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά αναφέρθηκε στο «Πρωινό Σουκού» και τι θα γίνει του χρόνου, αν δηλαδή θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο καταλάβει ότι ο Νίκος κουράζεται λίγο με το πρωινό. Είναι και το πρωινό ξύπνημα που τον ζορίζει. Εγώ δεν εντυπωσιάστηκα από αυτό που είπε ο Νίκος εκεί, εντυπωσιάστηκα από το μετά, από τον χαμό που έγινε την επόμενη μέρα. Από τον Νίκο αυτό και το δέχομαι και μου αρέσει και δεν το παρεξήγησα και το σέβομαι αν το κάνει τελικά», είπε η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν η ίδια θα συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε: «Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω το πρωινό αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει». Στην ερώτηση για το αν της προτείνουν να έρθει άλλος συμπαρουσιαστής μετά τον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Με χαρά να έρθει. Θα ήθελα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network