Skip to main content

CELEBS

Spin-off για το «Παντρεμένοι με παιδιά»!

Η συνέχεια μιας από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας του ΄90...

 



Η Katey Sagal (δηλαδή η Πέγκι) τιμήθηκε την Τρίτη με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame για την μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα της. Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την ανεπανάληπτη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά» τα μέλη της πιο δυσλειτουργικής οικογένειας συναντήθηκαν ξανά. 

Το «Παντρεμένοι με παιδιά» ήταν μια από τις πρώτες σειρές του καναλιού Fox. H κωμωδία κράτησε για 11 σεζόν, από το 1987 μέχρι το 1997, δημιουργία των Michael G. Moye και Ron Leavitt. Σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές συνέχισαν τις καριέρες τους: ο O' Neill είναι ο Jay Pratchett του Modern Family, η Applegate εμφανίστηκε σε ταινίες και στην τηλεόραση (up all night) και η Sagal συμμετέχει στο Sons of Anarchy. Ο Faustino είχε την πιο αμφιλεγόμενη εξέλιξη, προσπαθώντας να μεταμορφωθεί σε ράπερ, μουσικό παραγωγό και ιδιοκτήτη κλαμπ με «το πρώτο hip-hop/funk club στη Sunset Strip» που σίγουρα δεν ήταν το πρώτο. Ίσως γι' αυτό το νέο spin off θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του μεσήλικα πλέον Bud Bundy. 

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, εκτός από ότι η νέα σειρά θα παρουσιάζει την ζωή του Bud, ο οποίος πλέον θα αντιμετωπίζει την εμμονή του με το σεξ μέσω ομαδικής θεραπείας, με κάθε επεισόδιο επικεντρωμένο σε μια πτυχή της παθολογίας του ψυχαναγκασμού. 

Δες την βράβευση της Sagal κάνοντας κλικ εδώ.

720551_954095-4a44231c-39bd-11e4-9209-b8d69e4f035f.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department