Skip to main content

CELEBS

O παραμυθένιος γάμος της Elisabetta Canalis στην Ιταλία!

Λίγο πριν τον George πήρε σειρά η πρώην του...



 

Λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο του George Clooney με την Amal Alamuddin στην Βενετία, ήρθε η ώρα της... αποκατάστασης για την πρώην σύντροφος του, την διάσημη ηθοποιό Elisabetta Canalis!

Η Elisabetta παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον 46χρονο ορθοπεδικό χειρουργό  - και κούκλο να προσθέσουμε εμείς -  Brian Perri, εχθές το μεσημέρι στη Σαρδηνία. Το ζευγάρι που συζούσε το τελευταίο διάστημα πήρε τη μεγάλη απόφαση να επισημοποιήσει την σχέση του και σφράγισε τον έρωτα του με μία εντυπωσιακή τελετή στον Καθεδρικό Ναό Sassari.

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία φορώντας ένα απλό λευκό νυφικό με δαντέλα και μακριά ούρα και έλαμπε πραγματικά από ευτυχία, ενώ το ζευγάρι χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας για να βγει από το ναό, καθώς οι δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτοι με κόσμο.

Η Elisabetta είχε σχέση για 18 μήνες με τον George Clooney, αλλά ο δεσμός τους έληξε το 2011. Με τον Perri είναι μαζί από τα τέλη του 2013. 

2.jpg

8.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department