Χρυσάνθη Ντάφλα: Όλα όσα είπε για το διαζύγιό της!

«Δεν γίνεται να αγαπάω και να σέβομαι έναν άνθρωπο...»

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» παραχώρησε η Χρυσάνθη Ντάφλα και μίλησε για το «βελούδινο» διαζύγιο της από τον γνωστό επιχειρηματία Αλέξη Λούβαρη, εξομολογήθηκε αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.

Αναφορικά με το διαζύγιό της και τον τρόπο που καταφέρατε με τον πρώην σύζυγό σου να παραμείνουν αγαπημένοι, η διευθύντρια marketing του ομίλου Celestino αποκάλυψε «Πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην αληθινή αγάπη που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ μας, στον ουσιαστικό σεβασμό που είχαμε και έχουμε ο ένας για τον άλλον. Για μένα, αυτή η εξέλιξη είναι εντελώς φυσική. Δεν γίνεται να αγαπάω και να σέβομαι έναν άνθρωπο, να είναι ο σύντροφός μου τόσα χρόνια και ξαφνικά να πάψει αυτό. Δεν γίνεται να συμβεί αυτό μόνο και μόνο επειδή τραβήξαμε χωριστούς δρόμους. Ίσα-ίσα, τον στηρίζω σε κάθε νέο εγχείρημά του, όπως κι εκείνος το ίδιο».

Για τη φάση που βρίσκεσαι συναισθηματικά και το αν είναι έτοιμη για ένα νέο έρωτα ή, έστω, για λίγο ανώδυνο φλερτ, η ίδια δήλωσε «Αυτόν τον καιρό, όπως προανέφερα, με γεμίζει η δουλειά μου και επικεντρώνομαι σε αυτό. Το τι σου επιφυλάσσει το μέλλον είναι κάτι άγνωστο. Σίγουρα κολακεύομαι, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, ούτως ή άλλως, με ένα ενδεχόμενο φλερτ – αρκεί να είναι το κατάλληλο, την κατάλληλη στιγμή».

Όσο για το πώς γίνεται να διατηρεί τις αναλογίες του μοντέλου παρόλο που δηλώνει «καλοφαγάς», σημείωσε «Χαίρομαι πολύ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Δεν υπήρξα ποτέ αδύνατη – ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν «Από Δευτέρα πρέπει να αρχίσω δίαιτα». Έτρωγα λάθος. Έτρωγα άτσαλα, έμενα νηστική όλη τη μέρα και έτρωγα το βράδυ... Σιγά-σιγά, έμαθα να τρέφομαι σωστά και υγιεινά. Δεν κάνω δίαιτα. Υπάρχουν και οι μέρες που θα κάνω τις ατασθαλίες μου, απλώς δεν θα το συνεχίσω. Γενικά, πιστεύω ότι το μυστικό μιας καλής δίαιτας είναι να μην κάνεις δίαιτα. Δεν πιστεύω στις στερήσεις, είμαι υπέρ του να τρως αυτό που σου αρέσει, γιατί κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις, είμαι υπέρ του να τρως ισορροπημένα και να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου σε αυτό – να αρχίσεις σιγά-σιγά να τρως μικρότερες ποσότητες. Δεν μπορεί τη μία μέρα να καταναλώνεις τα πάντα επειδή την επόμενη αρχίζεις δίαιτα... Το στομάχι σου δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δεν είναι ζητούμενο το να καταπιεζόμαστε, αλλά να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και τι ταιριάζει στον καθένα μας. Και, εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να είμαστε όλες πολύ αδύνατες. Είναι θέμα σωματότυπου. Ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας και ας φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του, χωρίς υπερβολές και ακρότητες».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares