Skip to main content

CELEBS

Οι γυναίκες πίσω από το διαζύγιο των Bradgelina

Το προσωπικό της Angelinas Jolie και του Brad Pitt σπάει την σιωπή του και μιλάει στη Sun για τους λόγους που το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό.


Κατερίνα Σαρρή

Πολλά έχουν ειπωθεί για την πραγματική αιτία διαζυγίου των Brad Pitt και Angelina Jolie. Τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun έρχεται στη δημοσιότητα μια νέα διάσταση. 

Σύμφωνα με το βοηθητικό προσωπικό τους  όλα άρχισαν πέρυσι, όταν η Angelina Jolie προσέλαβε για προσωπικούς συμβούλους της στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό της έργο, την Βαρόνη Arminka Helic και την Chloe Dalton, μέλος της Βουλής των Λόρδων της Αγγλίας.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα ο Pitt αρχικά υποδέχθηκε τις νέες συμβούλους της γυναίκας του με ενθουσιασμό για τις ιδέες τους, όμως σύντομα παραγκωνίστηκε καθώς δεν μπορούσε να παρευρεθεί μόνος μαζί της σε κάποιο δωμάτιο, χωρίς να τους παρατηρούν συνεχώς.

Σταδιακά, οι δύο γυναίκες πήραν τον πλήρη έλεγχο και το προσωπικό και οι φίλοι του ζευγαριού τις αποκαλούσαν «οι δύο μάγισσες», καθώς θεωρούσαν πως είχαν στήσει μία πλεκτάνη στην οποία η Jolie συνεργούσε και δεν ήταν απλό θύμα.

Όσο ο καιρός περνούσε οι δύο γυναίκες, με το «βεβαρημένο» πολιτικό παρελθόν, είχαν όλο και μεγαλύτερη επιρροή επάνω της και η συμπεριφορά της άλλαζε. Σύντομα οι συμβουλές τους επεκτάθηκαν και στην προσωπική της ζωή για το προφίλ που έβγαζε προς τα έξω και την σχέση της με τον Pitt, που θεωρούσαν υπερβολικά στενή. Στο Hollywood άρχιζε να συζητιέται έντονα πώς 2 πολιτικοί σύμβουλοι από την Αγγλία, έγιναν ξαφνικά οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Jolie σε κάθε επίπεδο.

 

Τον Μάιο του 2015 οι δύο γυναίκες σε συνεργασία με την Jolie και τον Pitt έστησαν το ίδρυμα Jolie Pitt Dalton Helic Foundation, που χρηματοδότησε με 465.000 δολάρια αποκλειστικά η Jolie, για να βοηθήσει το ανθρωπιστικό της έργο.

Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν πως η ηθοποιός δεν έχει λάβει ακόμα χρήματα από το ίδρυμα και στο νόμιμο καταστατικό του η Jolie ορίζεται ως η μοναδική υπόχρεος να αποπληρώσει πιθανά χρέη! Αλλά μέχρι στιγμής την νύφη την πληρώνει κυρίως ο Pitt, σύμφωνα με τα λεγόμενα μέλους του προσωπικού της Jolie.

 

angeli3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα