Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε γιατί αισθάνεται τυχερή

Τόνισε ότι το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Toν απολογισμό του 2016, που σε λίγες ημέρες θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαντλήθηκε η υπομονή των Ελλήνων. Με όλα αυτά που ζήσαμε στο τέλος της σεζόν και με τις άδειες σε ό,τι αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αυτή η ιστορία εξελίχθηκε εφιαλτικά για πολλούς συναδέλφους. Οπότε, όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο, το να φλερτάρεις δηλαδή με το χειρότερο δυνατό σενάριο και τελικά να το αποφεύγεις, νομίζω ότι αυτό το ταρακούνημα φτάνει για να συνειδητοποιήσεις το αυτονόητο. Ότι είμαι τυχερή που έχω τη δουλειά μου, που είμαι σε ένα πολύ καλό μαγαζί το οποίο με πληρώνει στο τέλος του μήνα, ότι έχω ένα πολύ καλό περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι και, εννοείται, νιώθω τυχερή και χαρούμενη που κάνω τη δουλειά την οποία αγαπώ. Επίσης, νιώθω πολύ καλά που η εκπομπή έχει αγαπηθεί, οπότε ναι, νιώθω ευγνώμων. Και κυρίως ευγνώμων νιώθω γι' αυτό που θεωρούσα αυτονόητο, ότι ο Αlpha θα υπάρχει και ευτυχώς συνεχίζουμε και έχουμε τη δουλειά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία η Σταματίνα τόνισε: «Ξέρεις, δεν θέλω να είμαι αχάριστη, γιατί εμένα αυτές οι δύο-τρεις τελευταίες χρονιές, επειδή η οικογένεια μου μεγάλωσε με την έλευση των κοριτσιών μου, μόνο απείρως ευτυχισμένη μπορεί να με κάνουν. Ναι, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η γεύση που μένει στο τέλος είναι πολύ γλυκιά και όμορφη, κυρίως λόγω των οικογενειακών στιγμών που βιώνω. Και γενικώς επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μένει στα θετικά και κάνει εκεί focus, υπάρχουν τα άσχημα και δύσκολα, αλλά εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο τα όμορφα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός