Ανδρέας Μπάρκουλης: «Ελπίζω να... ξαναπερπατήσω» (Video)

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο ηθοποιός...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Σε κέντρο αποκατάστασης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την ελπίδα να καταφέρει να περπατήσει ξανά. Η κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα», επισκέφθηκε τον ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στο νέο του σπίτι και συνομίλησε τόσο μαζί του όσο και με την σύζυγό του, Μαίρη Μπάρκουλη.

«Ελπίζω να καταφέρω να ξαναπερπατήσω... Μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος και είναι όλα εδώ τακτοποιημένα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός προκαλώντας συγκίνηση.

Όσο για την σύζυγό του, ξέσπασε λέγοντας «Δεν πιστεύω πια στους ανθρώπους. Ζώντας τόσα χρόνια δίπλα στον Αντρέα τον Μπάρκουλη και εισπράτωντας κι εγώ αυτή την αδιαφορία, δεν πιστεύω πια στους ανθρώπους κι έτσι ζω κι εγώ καλύτερα. Είναι ντροπή να λέγονται άνθρωποι. Είναι ντροπή. Όλοι οι άνθρωποι με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Όλοι αυτοί που κάθονται στον καναπέ τους και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν χωρίς να έχουν καν δει ούτε το σπίτι μου ούτε τον Αντρέα, ούτε το παιδί μου, δεν με ενφιάφερει, μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν οτιδήποτε. Δεν με απασχολεί και δεν με αγγίζει».

Δείτε το βίντεο:

{videobox}gwen2CyTIVA{/videobox}About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares