Skip to main content

CELEBS

Ο David Bowie έγινε γραμματόσημο

“Είναι η πρώτη φορά που η Royal Mail αφιερώνει μια ολόκληρη σειρά γραμματοσήμων σε έναν και μοναδικό μουσικό καλλιτέχνη ή προσωπικότητα του πολιτισμού”.


Κατερίνα Σαρρή

Η βρετανική “Βασιλική Ταχυδρομική Υπηρεσία” (Royal Mail) ανακοίνωσε μια νέα σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στη μνήμη του David Bowie, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Μαρτίου.

Pixel
Pixel

Τα γραμματόσημα θα έχουν κύριο θέμα τον Bowie, είτε με στιγμιότυπα από συναυλίες, είτε απεικονίζοντας μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά εξώφυλλα δίσκων του.

 «Είναι η πρώτη φορά που η Royal Mail αφιερώνει μια ολόκληρη σειρά γραμματοσήμων σε έναν και μοναδικό μουσικό καλλιτέχνη ή προσωπικότητα του πολιτισμού» επισημαίνει η εταιρεία σε μια ανακοίνωση.

Τα συγκροτήματα Beatles και Pink Floyd είχαν κατά το παρελθόν τιμηθεί με μια σειρά γραμματοσήμων αντίστοιχα, υπενθυμίζει.

Στα έξι από τα γραμματόσημα θα απεικονίζονται τα εξώφυλλα των άλμπουμ "Hunky Dory", "Aladdin Sane", "Heroes", "Let's Dance", "Earthling" και "Blackstar", το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μόλις ημέρες πριν από τον θάνατο του Μπάουι από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών τον Ιανουάριο του 2016.

Στα άλλα τέσσερα γραμματόσημα, συλλέκτες και μη θα μπορούν να δουν φωτογραφίες του εκλιπόντος καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή, στην περιοδεία Ziggy Stardust (1972), Stage Tour (1978), Moonlight (1983) και A Reality Tour (2004).

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τζάστιν Μπίμπερ: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας - Έγκυος η Χέιλι Μπίμπερ

Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα το γνωστό μοντέλο

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Λατρέψαμε τα Gucci sneakers της - Πόσο κοστίζουν;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο Ελ. Βενιζέλος

CELEBS

Nemo: Ποιο είναι ο πρώτος non-binary καλλιτέχνης που κερδίζει τη Eurovision

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή