Πηνελόπη Πλάκα: «Με μαλώνω πολύ και με επικρίνω»

Η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για το «Down Town» της Κύπρου φωτογραφήθηκε η Πηνελόπη Πλάκα και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τα ελαττώματά της.

Θεωρείς τον εαυτό σου εκμεταλλεύσιμο συναισθηματικά; «Ναι, είμαι. Με έχουν εκμεταλλευτεί στο παρελθόν. Αν και τα τελευταία χρόνια, έχω κλειστεί στον εαυτό μου συναισθηματικά, πάρα πολύ. Μπορεί να μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις προσωπικές μου σχέσεις, γιατί δεν είμαι πια εκδηλωτική. Σίγουρα είναι πρόβλημα, αλλά θα το παλέψω με τα χρόνια - ειδικά αν μεγεθυνθεί. Προς το παρόν, δεν έχω ούτε την πολυτέλεια, ούτε τη δύναμη, ώστε να το ψάξω και να το διορθώσω».

Έχεις συμφιλιωθεί με τον εαυτό σου; «Είμαστε λίγο «φίλοι κι εχθροί», που λέει και ο συμπατριώτης σας ο Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι και επίκαιρος αυτές τις μέρες. Πολλές φορές με υποστηρίζω, άλλες με μαλώνω πολύ και με επικρίνω. Κάνω την αυτοκριτική μου κάθε βράδυ και μετά κοιμάμαι. Παλεύω πολύ μέσα μου».

Σε νοιάζει το να είσαι σέξι; Να προκαλείς; «Μου αρέσει όταν αρέσω ή όταν μου λένε ότι είμαι σέξι, αλλά δεν μου αρέσει να προκαλώ. Ποτέ δεν θα με δεις με ανοιχτό ντεκολτέ έξω για ένα ποτό».

Ποια είναι η μεγαλύτερή σου ανασφάλεια; «Η απώλεια και η διαχείρισή της! Το να μη χάσω τους δικούς μου, τον σκύλο μου, ακόμα κι ένα τσαντάκι. Που δεν θα κλάψω τα λεφτά του, αλλά το γεγονός ότι ήταν δικό μου. Εκεί μπορώ να τα παίξω κανονικά. Πόσο μάλλον για την απώλεια ενός ανθρώπου».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares