Skip to main content

CELEBS

Το συγκινητικό μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη πριν το Survivor: «Nα μου προσέχετε την γυναίκα και τα παιδιά μου»

Ετοιμάζεται για την περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία του, στη λεζάντα της οποίας υπάρχει ένα συγκινητικό μήνυμα για την οικογένειά του.

Pixel
Pixel

Συγκεκριμένα έγραψε: «Φιλαράκια μου καλά.... προχθές μετά από μια πρόταση τελευταίας στιγμής που μου έγινε,αποφάσισαμε με την γυναίκα μου ότι θα συμμετάσχω και εγώ στο SURVIVOR ..Πιστεύοντας και ελπίζοντας περισσότερο σε αυτή τη συνέχεια,της φετινής μου τηλεοπτικής σεζόν(survivor-ΣΚΑΙ..) ακομη και στο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ(ποτέ δεν ξέρεις)! Από τη Δευτέρα λοιπόν 13/2/17 θα σας δείχνω την αγάπη μου με οποίο τρόπο μπορώ από το κανάλι ΣΚΑΙ.. δυστυχώς δεν θα έχω κινητό-social media όποτε ίσως είναι η τελευταία μου φωτό . Σας φιλώ σας αγαπώ και να θυμάστε ότι..είτε κάτσω 1 εβδομάδα είτε 5 μήνες,όταν γυρίσω έχουμε πολλά να κάνουμε ΠΑΡΕΑ..τηλεοπτικά... να μου προσέχετε όλοι το #mamoisbabakis την @olgapiliaki και τη μικρή μας #malenababaki όλα γίνονται για αυτούς που αγαπώ! #hantampakakia»!

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών