CELEBS
Serena Williams: Γυμνή και άγρια στο Sports Illustrated
“Θέλω να βοηθήσω όσες έχουν κορμί σαν το δικό μου. Θέλω να νιώθουν άνετα”.
Μια εντυπωσιακή και άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Sports Illustrated έκανε η Serena Williams.
Ανάμεσα στις σελίδες του «Swimsuit Issue», της ετήσιας έκδοσης που είναι αφιερωμένη στο μαγιό, το περιοδικό έχει κρατήσει μια θέση για την 35χρονη τενίστρια, η οποία ποζάρει σε τροπικά νερά φορώντας εντυπωσιακό μπικίνι και μαγιό.
Η ίδια σε δήλωσή της εξήγησε ότι έκανε αυτή την φωτογράφιση για να δείξει σε όλους «ότι είναι οκ να νιώθεις άνετα με το κορμί σου. Δεν είμαι μικρόσωμη αλλά μπορώ να είμαι δυνατή και σέξι».
«Θέλω να βοηθήσω όσες έχουν κορμί σαν το δικό μου. Θέλω να νιώθουν άνετα» πρόσθεσε αποκαλύπτοντας ότι μέχρι τη φωτογράφιση αυτή δεν είχε φορέσει ποτέ στρινγκ.
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












