CELEBS
Το τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Κώστας Αγέρης από τον Παντελή Παντελίδη
"Μόνο Παντέλος" τραγουδάει ο γνωστός ερμηνευτής
Ένα τραγούδι με πηγή έμπνευσης τον αδικοχαμένο ερμηνευτή, Παντελή Παντελίδη κυκλοφόρησε από τον Κώστα Αγέρη.
Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του και την πρώτη θέση που κατέκτησε στο «The Voice 2» μας τραγουδά το «Τέλος» που υπογράφει ο ίδιος τόσο σε μουσική όσο και στίχους.
Ο καλλιτέχνης, όπως δηλώνει ήταν και είναι θαυμαστής του τραγουδιστή-«φαινόμενο», το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο γρήγορα κι έτσι αισθάνθηκε την ανάγκη να φωνάξει κι αυτός, μέσω του τραγουδιού του, «Μόνο Παντέλος».
«Θεωρώ τον εαυτό μου έναν απλό μουσικό - τραγουδιστή που έχει γοητευτεί, εμπνευστεί, συγκινηθεί και εν τέλει συγκλονιστεί από το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης. Την καλλιτεχνική του πορεία και τον τραγικό τρόπο που αυτή διακόπηκε.
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω, αλλά οι πιστοί οπαδοί του φρόντισαν να με κάνουν να τον νιώσω πολύ κοντά μου. Όλοι αυτοί που κρατάνε σαν εικονοστάσι αναμμένο την μνήμη του.
Τους το αφιερώνω γιατί αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μου και καμία άλλη σκέψη» αναφέρει στη σχετική δήλωσή του ο Κώστας Αγέρης.
Η σκηνοθεσία του videoclip έχει γίνει από τον Τρύφωνα Ζήση.
Ακούστε το:
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;












