CELEBS
Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεψαν το πολυτελές αυτοκίνητό του
Σάστισε βλέποντας κενό το σημείο που το είχε παρκάρει
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης
Φτερά έκανε το πολυτελές αυτοκίνητο του Γιώργου Λιάγκα κάτω από το σπίτι του, όπως αποκάλυψε το govastileto.gr και η δημοσιογράφος, Αγγελική Στόγια.
Ο γνωστός παρουσιαστής δεν πίστευε στα μάτια του όταν πήγε το πρωί της Παρασκευής να πάρει το πολυτελές SUV, το οποίο είχε παρκάρει πλησίον της οικίας του και εκείνο έλειπε.
Να σημειώσουμε πως, ο παρουσιαστής είχε αγοράσει το Range Rover Sport πρόσφατα έναντι αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το χαρεί.
Οι δράστες ενήργησαν αστραπιαία και εξαφανίστηκαν με το τετρακίνητο όχημα χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο του Γιώργου Λιάγκα.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;












