Skip to main content

CELEBS

Φήμες για διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού με τη Μαρί Κωνσταντάτου μετά από 12 χρόνια γάμου

Πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον ιδιοκτήτης του ομίλου Αντέννα, Μίνωα Κυριακού και τη σύζυγο του, ηθοποιό και παρουσιάστρια, Μαρί Κωνσταντάτου να παίρνουν διαζύγιο.

Pixel
Pixel

Συγκεκριμένα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στις δέκα του μηνός για την ακρίβεια, θα έκλειναν δεκατρία χρόνια γάμου, μόνο που σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται πλέον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί να μάθει ο κόμος ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mononews.gr πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με άκρα μυστικότητα, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα.

Ποτέ εξάλλου δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου του 2004. Τότε δηλαδή , που σε μια τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στην Βουλγαρία ένωσαν την ζωή τους με την παρουσία ελάχιστων καλεσμένων...
 


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών