Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Παραλίγο να ξεχάσει την κόρη της στο ξενοδοχείο;

Πώς σχολίασε η ίδια το περιστατικό...



Είναι τόσο γεμάτο και χαοτικό το πρόγραμμα της διάσημης μαμάς Kim Kardashian που ώρες - ώρες απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα. Κι όσα αναφορά στις υποχρεώσεις ως μητέρα ο Τύπος έχει γράψει αρκετές φορές αρνητικά σχόλια σχετικά με την έλλειψη υπευθυνότητας που έχει υποτίθεται πως έχει δείξει κατά καιρός η Kim απέναντι στην μόλις ενός έτους κόρη της, North.

Τι από όλα αυτά ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως ένα πρόσφατο περιστατικό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη τροφή στα κακεντρεχή σχόλια. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι οι paparazzi εντόπισαν την Kim να βγαίνει από το ξενοδοχείο Le Royal Monceau στο Παρίσι χωρίς την κόρη της και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο αεροδρόμιο. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η διάσημη τηλεπερσόνα, ξαναβγήκε από το αμάξι και κατευθύνθηκε προς το lobby, απ’ όπου βγήκε αγκαλιά με τη North. Tα συμπεράσματα ήταν άμεσα και έκαναν επιτόπου τον γύρο του ίντερνετ: H Κim Κardashian ξέχασε την κόρη της στο ξενοδοχείο.

Οι ισχυρισμοί αυτοί έφτασαν φυσικά στα αυτιά της σταρ η οποία έσπευσε να απαντήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter: «Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ξέχασα την κόρη μου στο ξενοδοχείο ενώ κατευθυνόμουν στο αυτοκίνητο. Με δουλεύετε; Πήγα στο αυτοκίνητο για να τσεκάρω ότι το καθισματάκι της είναι εντάξει γιατί την προηγούμενη μέρα είναι ένα πρόβλημα. Ειλικρινά, πιστεύετε ότι ένα μωρό ενός έτους θα μπορούσε να περιμένει μόνο του στο lobby; Ω, συγγνώμη περίμενε να κάνει check out..».

Kim1.jpg

Kim-2-565x1024.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.