Skip to main content

CELEBS

Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον αποστολέα που έκανε λόγο για "μεροληπτική παρουσίαση"

Η ιστορία που προκάλεσε αίσθηση, συνεχίζεται και εκτός τηλεοπτικού πλατό...



Τις τελευταίες ημέρες, την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού έχει τραβήξει μια ιδιαίτερη ιστορία που παρουσιάστηκε από την εκπομπή του Alpha, "Πάμε Πακέτο".

Συγκεκριμένα, ήταν την Πέμπτη 30 Μαρτίου, όταν ο Σάββας Χουρδάκης απευθύνθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για να καλέσει τη μητέρα του και να της ζητήσει να μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και ο τοίχος μεταξύ μάνας - γιου δεν έπεσε ποτέ.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο αποστολέας ανέβασε ένα status στο Facebook, όπου έκανε λόγο για μεροληπτική παρουσίαση. "Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ήρθε μέσω Instagram. Κοινοποιώντας μια φωτογραφία του αποστολέα, έγραψε στη λεζάντα:

Πολύ λυπάμαι Σάββα μου. Πραγματικά. Όχι βέβαια για τις απειλές σου περί ΕΣΡ τις οποίες σου επιστρέφω ακέραιες, λέγοντάς σου ότι στο μοντάζ κόπηκαν μόνο (όπως πολύ καλά γνωρίζεις) οι λεκτικές χυδαιότητες περί ομοφυλοφιλικών περιπτύξεων, τις οποίες ούτως ή άλλως κανένα ΕΣΡ δεν θα επέτρεπε να ακουστούν δημόσια! Αλλά λυπάμαι γιατί δεν κατάφερα να κάνω χώρο μέσα στον ασκό του θυμού σου, ούτε για έναν κόκκο αγάπης. Παρ ότι προσπάθησα πολύ. Όμως κάθε μου προσπάθεια προσέκρουε σε «θημωνιές» χολής, σωρευμένες εκ προθέσεως για χρόνια στην παιδική ψυχή σου. Σε έναν δικολαγνικό εκφυλισμό της παιδικής σου ηλικίας. Όντως χρειάζεσαι συγγνώμη. Όχι βέβαια από την εκπομπή. Η οποία έκανε τα πάντα για να υποστηρίξει το αίτημά σου που εσύ ο ίδιος με τη στάση σου ματαίωσες. Αλλά από τους αυτουργούς της μετάλλαξης μιας παιδικής ψυχής σε έναν οχετό μίσους και θυμού. Αυτοί οι άνθρωποι σε καταδίκασαν και δεν τους έχει απαγγελθεί ακόμα κατηγορία. (μιας και σου αρέσουν οι δικανικοί όροι….) Εύχομαι κάποτε να καταλάβεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Κι αν με χρειαστείς, εγώ πάλι εδώ θα είμαι με αγάπη.

 

https://www.instagram.com/p/BShf9GmhZkS/?taken-by=vikychatz

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!