Skip to main content

CELEBS

O Prince William μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του

«Δεν το ξεπερνάς ποτέ».



Πάνε περίπου 20 χρόνια από τότε που πέθανε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα η Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο ξαφνικός θάνατος της αγαπημένης πριγκίπισσας «του λαού» σόκαρε πολλούς και ακόμη περισσότερο την οικογένειά της και συγκεκριμένα τους δύο γιούς της.

Ο μεγαλύτερος, ο Prince William αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τον θάνατο της μητέρας του. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του BBC, Mind Over Marathon, ο William αναφέρει το σοκ του χαμού της μητέρας του. «Το σοκ ήταν το μεγαλύτερο θέμα. 20 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας μου, ακόμα νιώθω το σοκ αυτό μέσα μου. Ο κόσμος λέει ότι το σοκ δεν κρατάει πολύ, αλλά κρατάει. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Είναι μια τόσο απίστευτη στιγμή στην ζωή σου που δεν σε αφήνει ποτέ και απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.»

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 20 Απριλίου και ακολουθεί 10 Άγγλους μαραθωνοδρόμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και ο Prince Williams ζητήθηκε να συμμετέχει σε αυτό, με σκοπό για να μιλήσει για το πώς αντιμετωπίζει κανείς τον χαμό ενός κοντινού του ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.