Skip to main content

CELEBS

O Brad Pitt μιλάει για το διαζύγιό του με την Angelina Jolie

Πόσο έχει αλλάξει από τον χωρισμό του μέχρι σήμερα;



Ο Brad Pitt είναι γενικά πολύ κλειστός όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Παρόλα αυτά, τα μέσα δεν βοηθούν πάντα να έχει την private ζωή που ίσως να ήθελε να έχει. Όταν λοιπόν, τον Σεπτέμβριο ξέσπασαν οι φήμες του για τον χωρισμό του με την Angelina Jolie, ο ίδιος φάνηκε να είναι ακόμα πιο κλειστός, όσον αφορά τις δηλώσεις του.

Pixel

Μήνες μετά όμως, αποφάσισε να μιλήσει τελικά, για την σχέση του με την γνωστή ηθοποιό, σε συνέντευξή του στο GQ Style για το καλοκαιρινό τεύχος. Ο ίδιος αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα συναισθήματά του πλέον, καθώς μεγαλώνοντας με έναν αυστηρό πατέρα ήταν δύσκολο να τα εκφράζει ξεκάθαρα.

«Προσωπικά, είμαι λίγο καθυστερημένος όταν πρόκειται να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ καλύτερος στο να τα κρύβω. Μεγάλωσα με ένα πατέρα που έχει διαφορετική λογική σε αυτά τα θέματα, ένα πατέρα πολύ δυναμικό και πολύ δυνατό που δεν γνώριζα ποιος ήταν πραγματικά, τις ανασφάλειές του ή τις δυσκολίες του», δηλώνει ο 53χρονος ηθοποιός.

Pixel

Για το καλό της σχέσης του με τα παιδιά του, έμαθε όμως να ανοίγεται περισσότερο.

Ο Pitt μίλησε επίσης για τις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή και τις συνήθειες του, μετά από τον χωρισμό του με την Angelina Jolie.

«Σταμάτησα να πίνω πολύ. Είχε αρχίσει (το ποτό) να δημιουργεί προβλήματα. Και είμαι πολύ χαρούμενος τώρα, έχει περάσει μισός χρόνος ο οποίος ήταν γλυκόπικρος μεν, αλλά τώρα μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου δε».

Μετά τον άσχημο χωρισμό του με την Jolie, ο Pitt τελικά δέχτηκε να βλέπει τα παιδιά του σε εβδομαδιαία βάση με την παρουσία ενός επιτηρητή όπου θα παρακολουθεί την συμπεριφορά του, απέναντι στα 6 παιδιά του.

Μετά από έρευνες που έκανε το FBI, ο Pitt έκανε λεκτική και σωματική επίθεση στον γιο του Maddox, στις 14 Σεπτεμβρίου, αφού είχε πιεί αλκοόλ, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού με ιδιωτικό jet. Πέντε ημέρες μετά, η Jolie ζήτησε διαζύγιο από τον Pitt. Παρόλα αυτά, οι έρευνες που έκανε το FBI δεν έδειξαν σημάδια βίας στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.