Skip to main content

CELEBS

H απάντηση της Beyoncé σε όσους λένε ότι έχει κάνει πλαστική στα χείλη

Τι δήλωσε η υπεύθυνη τύπου της γνωστής σταρ;


Κέλλυ Νόβακ

Η πλαστική χειρουργική έχει γίνει πια μέρος της κουλτούρας και της κοινωνίας μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια και ειδικά όσον αφορά τις εμφανίσεις των επώνυμων σταρ. Πλέον, πολλοί celebrities παραδέχονται και δημόσια αν έχουν «πειράξει» το πρόσωπο ή το σώμα τους, χωρίς κανένα ενδοιασμό.  

Παρόλα αυτά, η Beyoncé δεν είναι μια από αυτούς τους celebrities, ειδικά όταν την κατηγορούν για πλαστικές που δεν έχει κάνει καν!

Σε περίπτωση που τους τελευταίους μήνες ζεις σε… σπηλιά, να σου πούμε ότι η Beyoncé είναι έγκυος με δίδυμα. Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια θαυμάσια στιγμή στην ζωή μίας γυναίκας, παρόλα αυτά μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ το σώμα της. Εξ’ ού και η δήλωση που έστειλε η ομάδα της Beyoncé στον τύπο, αφού πολλά sites την κατηγόρησαν ότι έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη.

«Ξέρετε τι επιπτώσεις έχει η εγκυμοσύνη σε όλο το σώμα μιας γυναίκας; Παρακαλώ πείτε μου!», δήλωσε εξαγριωμένη η publicist της γνωστής τραγουδίστριας. Συνέχισε λέγοντας: «Το ξέρετε ότι σε συνδυασμό με το βάρος που παίρνεις, υπάρχει συχνά και μια δραματική αλλαγή στην κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό, όπου αυξάνει τα υγρά, προκαλώντας πρήξιμο; Το ξέρατε ότι συχνά πρήζονται μέχρι και τα ούλα μιας γυναίκας; Το ξέρετε ότι πολλές φορές μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τον λόγο της, ακόμα και την ικανότητά του να μασήσεις κάτι, μεταξύ άλλων; Αλλά το να θυσιάσουμε τα πρόσωπά μας, τα πόδια μας και ολόκληρο το σώμα μας είναι κάτι που ευχάριστα δεχόμαστε, αφού φέρνουμε όμορφους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο που μια μέρα θα παλέψουν το μίσος και την αρνητικότητα. Δεν είπα τίποτα κατά την διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της Beyoncé, γιατί νόμιζα ότι ήταν οκέι να την κατηγορείτε με αυτό τον τρόπο, σαν δειλοί που είστε όταν λέγατε ότι δεν είναι καν έγκυος, αλλά αυτή την φορά, δεν μπορώ να σωπάσω.»

Νομίζω ότι πήραν ξεκάθαρα την απάντησή τους, όσοι την κατηγόρησαν μετά από αυτή την δήλωση…

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We