Skip to main content

CELEBS

Ειρήνη Κολιδά: «Δε ζυγίζομαι ποτέ»

Λεπτομέρειες για τη φυσική της κατάσταση μοιράστηκε η πρώην παίκτρια του Survivor.



Για τη φυσική της κατάσταση και τις διατροφικές της συνήθειες μίλησε στο περιοδικό Shape, η πρώην παίκτρια του Survivor, Eιρήνη Κολιδά.

Pixel

 «Δε ζυγίζομαι ποτέ. Μόνο όταν ήμουν έγκυος με ζύγισε η γυναικολόγος μου μία μέρα πριν τον τοκετό. Δε με νοιάζει τι δείχνει. Μ’ ενδιαφέρει να είμαι καλά με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη και με αυτό που αισθάνομαι» ανέφερε στο περιοδικό η personal trainer.

https://www.instagram.com/p/BTrCXlSl4_H/

Όσον αφορά τη διατροφή της, επεσήμανε ότι δεν είναι vegeterian. «Mπορεί να φάω ένα μπιφτέκι, αλλά κομμάτια κρέατος, όπως μπριζόλα, κοτόπουλο ή μοσχάρι, δεν μπορώ να φάω. Στο Survivor ωστόσο δεν είχες άλλες επιλογές. Μάλιστα, όταν κερδίσαμε ως έπαθλο κοτόπουλο, έλεγα στα παιδιά: "Αφού κατάφερα να το φάω, φανταστείτε τι πείνα έχω"»

Pixel

Σχετικά με το Survivor, τόνισε ότι η κυκλική προπόνηση σε συνδυασμό με την αερόβια, που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι, τη βοήθησε να ανταποκριθεί καλύτερα στα αγωνίσματα, «επειδή είχαν πολύ κολύμπι, τρέξιμο, ανέβα-κατέβα».

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχετε κάποιο

Πώς να βρείτε σε τι είστε καλοί – και δεν χρειάζεται να αφορά δημιουργικότητα ή τέχνη…

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά