Skip to main content

CELEBS

Περιπέτεια υγείας για την Kylie Jenner

Όσα συνέβησαν στο ταξίδι της στην Νότια Αφρική.


Κέλλυ Νόβακ

Είδες τι συμβαίνει αν ταξιδεύεις σε μέρη με μεγάλο υψόμετρο; Χρειάζεσαι έξτρα οξυγόνο για να αναπνεύσεις! Έχε το στο νου σου λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρεθείς και εσύ σε ένα μέρος σαν την Νότια Αφρική και ας γίνει η «περιπέτεια υγείας» της Kylie Jenner, μάθημα για όλους μας. Α, και σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι τέτοιο, μην ξεχάσεις να το καταγράψεις στο Snapchat!

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν λοιπόν, στην γνωστή τηλεπερσόνα, η οποία χρειάστηκε βοήθεια γιατρών που της παρείχαν παραπάνω οξυγόνο, λόγω της ασθένειας αυτής που προκαλείται όταν βρίσκεται κανείς σε μεγάλο υψόμετρο.

«Με το υψόμετρο να ξεπερνάει τα 3.500 μέτρα πάνω από την θάλασσα, νιώθεις ζαλισμένος, έχεις πονοκεφάλους και νομίζεις ότι περνάς το χειρότερο hangover της ζωής σου!», δήλωσε ο γιατρός που περιέθαλψε την Jenner. «Γι’ αυτό και η Kylie χρειάστηκε παραπάνω οξυγόνο για να αισθανθεί καλύτερα», δήλωσε ο ίδιος.

Φυσικά, η Kylie δεν είχε σκοπό να αφήσει τους φαν της στην «απ’ έξω», γι’ αυτό και κατέγραψε όλο το συμβάν στο Snapchat. Οι φωτογραφίες δείχνουν την σταρ να φοράει την μάσκα οξυγόνου, μέχρι και να ποζάρει με τον γιατρό της.

Τέλος καλό, όλα καλά!

altitude-kyliejenner-01.pngaltitude-kyliejenner-02.pngaltitude-kyliejenner-03.png

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;