Skip to main content

CELEBS

Η Kim Kardashian και η Caitlyn Jenner δεν μιλάνε πια

Όλο προβλήματα έχει πια η διάσημη ριάλιτι οικογένεια!



Μα, τι το ήθελε η Caitlyn Jenner και κυκλοφόρησε το βιβλίο της The Secrets of my Life; Aπό τότε χάλια οι σχέσεις της είναι με το… καρντασέικο! Γιατί πέρα από την πρώην γυναίκα της Kris Jenner (που παρεμπιπτόντως το μόνο καλό που έγραψε για εκείνη ήταν ότι είναι καλή για τα… πάρτυ), η Caitlyn εκνεύρισε και την Kim Kardashian!

Η Kim σχολίασε το βιβλίο της Caitlyn σε εμφάνιση που έκανε στο show της Ellen DeGeneres. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι είναι λίγο άδικο και ότι τα πράγματα δεν είναι αληθινά.»

Πρόσθεσε λέγοντας ότι η Caitlyn δεν ήταν ειλικρινής με κάποια πράγματα που έγραψε -αναφερόμενη στο σχόλιο που έκανε για την μητέρα της. «H καρδιά μου ραγίζει για την μητέρα μου.»

Φυσικά, η Caitlyn δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα της θετής κόρης της Kim και δήλωσε τα εξής, σε εμφάνισή της στο Today Show: «Αγαπώ την Kimberly και έχουμε καλή σχέση. Ήταν πολύ καλή μαζί μου. Υπάρχει πολύ δράμα στην οικογένεια Kardashian και ναι, ξέρω, ότι μπορεί να είναι σοκαριστικό αυτό για όλους, αλλά αγαπάω όλα μου τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και της Kim

Παρόλα αυτά δήλωσε, ότι έχουν να μιλήσουν πάρα πολύ καιρό με την Kim και ότι περιμένει να… περάσει η μπόρα για να την πάρει τηλέφωνο. «Θέλω να κρατήσω λίγο μια απόσταση. Είμαι εκεί έξω τώρα και προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα στον κόσμο.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος