Skip to main content

CELEBS

Τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Ariana Grande στο Manchester

Ακόμα μια τραγωδία στην «καρδιά» της Ευρώπης



Δεν ξέρω αν πρέπει να βρισκόμαστε προς εκπλήξεως ή όχι, κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Γιατί πλέον «υποδεχόμαστε» την μία τρομοκρατική επίθεση μετά την άλλη, τον τελευταίο χρόνο κάτι που δεν φαίνεται να σταματάει να συμβαίνει άμεσα.

Την Δευτέρα το βράδυ λοιπόν, στο Manchester της Αγγλίας, έγινε βομβιστική επίθεση στο Manchester Arena κατά την διάρκεια συναυλίας της Ariana Grande. Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να φύγει από τον συναυλιακό χώρο γρήγορα, χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.

Το ίδιο δεν ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε στην συναυλία (όπου παρεμπιπτόντως πρόκειται για φαν της νεαρής Grande και δεν ξεπερνάνε επί το πλείστον, τα 25χρόνια). Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 55 άνθρωποι, ενώ 22 καταμετρούνται ως τώρα οι νεκροί.

Η Αμερικανίδα σταρ έσπευσε να δηλώσει μέσω Twitter την λύπη της για το συμβάν, δηλώνοντας: «Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη. Δεν έχω λόγια».

 

https://twitter.com/ArianaGrande/status/866849021519966208?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fuk-news%2F2017%2Fmay%2F23%2Fmanchester-terror-attack-ariana-grande-musicians-politicians-react-to-deadly-concert-explosion

 

Πολλοί ακόμη καλλιτέχνες του χώρου εξέφρασαν την λύπη τους για το συμβάν, κάνοντας με την σειρά τους δηλώσεις μέσω Twitter. 

 

 

 

https://twitter.com/lorde/status/866822912673628162?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fuk-news%2F2017%2Fmay%2F23%2Fmanchester-terror-attack-ariana-grande-musicians-politicians-react-to-deadly-concert-explosion

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα