Skip to main content

CELEBS

Το αιχμηρό σχόλιο της Λένας Διβάνη στην κριτική Δανίκα για Λάνθιμο

Η γνωστή συγγραφέας είπε τη γνώμη της στο Facebook, και προκάλεσε αίσθηση. 



Με έντονο ύφος, η Λένα Διβάνη τοποθετήθηκε δημόσια για την κριτική του Δημήτρη Δανίκα στο Πρώτο Θέμα, αναφορικά με τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία προβλήθηκε στις Κάννες. 

Pixel

Ο κ. Δανίκας, στο κείμενο του με τίτλο "Γιούχα για τη νέα ταινία του Λάνθιμου", ανέφερε ότι το φινάλε της ταινίας ακολούθησαν γιούχα και χλιαρά χειροκροτήματα. Παραδέχτηκε πως σκέφτηκε, ότι ο έλληνας δημιουργός μόλις έχασε τον Φοίνικα. Το ύφος του κειμένου του είναι αρκετά αιχμηρό. «Μ' αυτά και μ' αυτά άφθονη δημοσιότητα για τον Γιώργο Λάνθιμο. Πως να το κάνουμε. Είναι ο μόνος Έλληνας κινηματογραφιστής που ξέρει να "μοσχοπουλάει" τον εαυτό του. Μπράβο του!» κατέληγε.

Διαβάζοντας το κείμενο αυτό του κ. Δανίκα, η γνωστή συγγραφέας Λένα Διβάνη, πέρασε στην αντεπίθεση. Μέσα από το Facebook τοποθετήθηκε και φαίνεται ότι βρήκε πολλούς σύμφωνους... Στο status της έγραφε μεταξύ άλλων:

Pixel

Σπανιότατα κάνω αρνητική αναφορά προσωπική αλλά μα το Δία θύμωσα μόλις το διάβασα. Ένας άνθρωπος (μια ομάδα δηλαδή) κάνει μια προσπάθεια, τα καταφέρνει, ακούγεται το όνομα της χώρας και αυτό βοηθάει όλο το χώρο να στραφεί ευκολότερα για χρηματοδότηση και συνεργασίες προς τα έξω. Γιατί πρέπει να το ισοπεδώσεις με τόσο φτηνό και εύκολο τρόπο; Χωρίς καν να πάρεις την ευθύνη μιας σοβαρής κριτικής ανάλυσης, μόνο με πιπεράτο ανθυποκουτσομπολιό σπαρμένο με φτηνές μπηχτές: Ο Λάνθιμος δεν έχει ταλέντο, "ξέρει να πουλάει καλά τον εαυτό του", η Κιντμαν δεν είναι ηθοποιάρα, "είναι 50ρα που μοιάζει 40ρα", οι θεατές έκραξαν, όχι ο ίδιος. ΦΤΑΝΕΙ! ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (είτε είναι του γούστου σας, είτε δεν είναι το αποτέλεσμα), ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

CELEBS

Σωτήρης Κοντιζάς - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με casual look στο Κέντρο

Πού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τους δύο σεφ;

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

Προτεινόμενα

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας