Skip to main content

CELEBS

Camilla Bowles: «Ήμουν φυλακισμένη στο ίδιο μου το σπίτι»

Οι δηλώσεις της για την παράνομη σχέση της με τον Prince Charles!



Η Camilla Bowles, Δούκισσα του Cornwall και σύζυγος του Prince Charles της Αγγλίας, μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση της με τον εν λόγω γαλαζοαίματο!

Η παράνομη σχέση που είχε όσο ο Prince Charles ήταν παντρεμένος με την Princess Diana έκανε την Camilla να νιώθει εγκλωβισμένη στο ίδιο της το σπίτι, αφού λόγω της έκθεσης που είχε λάβει η σχέση τους από τα media δεν της επιτρεπόταν να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

«Δεν μπορούσα πραγματικά να πάω πουθενά. Αλλά τα παιδιά μου πηγαινοέρχονταν λες και ήταν όλα νορμάλ. Έπρεπε να φερθούν έτσι με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικοί φίλοι. Ήταν απαίσια. Ήταν μια βαθύτατα άσχημη περίοδος που ούτε ο χειρότερός μου εχθρός δεν θα ήθελα να περάσει! Δεν θα είχα επιβιώσει χωρίς την βοήθεια της οικογένειάς μου», δήλωσε η 69χρονη δούκισσα.

Η σχέση της Camilla με τον Prince Charles μετράει σχεδόν 46 χρόνια (άρχισαν την σχέση τους το 1971) και παρόλη την δημοσιότητα που έλαβε, ειδικά μετά το διαζύγιο του τελευταίου με την Diana, το 1996 (πολλοί κατηγόρησαν την Camilla για την σχέση αυτή), τελικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005.

Η ίδια στις δηλώσεις της αναφέρει ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για να μπει στον «βασιλικό κύκλο» και ευχαριστεί τους γονείς της που της έμαθαν να έχει τρόπους!

«Ευτυχώς που μεγάλωσα με τις αρχές των γονιών μου οι οποίοι μου έμαθαν τρόπους! Μπορεί να ακούγεται σνομπ αυτό, ειδικά στις ημέρες μας, αλλά σταμάτησα το σχολείο στα 16 και κανένας δεν πήγαινε στο πανεπιστήμιο τότε, εκτός αν ήσουν πραγματική ιδιοφυία».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της