Skip to main content

CELEBS

Σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η Έλλη Κοκκίνου

Και μάλιστα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει!


Ελβίρα Δρακάκη

Για παραβίαση δικαστικής απόφασης καταδίκασε το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την Έλλη Κοκκίνου σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια καταδικάστηκε ερήμην την ώρα μάλιστα που μία εβδομάδα νωρίτερα είχε αθωωθεί για παρόμοια υπόθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου. 

Αιτία της δικαστικής της περιπέτειας ήταν η διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της, λίγο μετά το διαζύγιό τους, ωστόσο πλέον οι δυο τους τα έχουν βρει. Απόδειξη η αθώωσή της στο δικαστήριο στα μέσα του Μαΐου, όπου εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης για να δηλώσει ότι πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. 

Ωστόσο, στο δεύτερο δικαστήριο, όπου και πάλι ήταν κατηγορούμενη η Έλλη Κοκκίνου, που αυτή την περίοδο την βλέπουμε ως κριτή στο σόου του AΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar»,  όταν ακούστηκαν τα ονόματα των διαδίκων στην αίθουσα, δεν εμφανίστηκε, για άγνωστο λόγο, καμία πλευρά. Αποτέλεσμα ήταν το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση ερήμην της κατηγορουμένης και να την καταδικάσει τελικά σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο