Α. Κανάκης: Έτοιμο να προβληθεί το δεύτερο ντοκιμαντέρ με την Action Aid!

To "One love team" έρχεται να συγκινήσει!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ένα χρόνο πριν, η ένθερμη ανταπόκριση των Ελλήνων συμπολιτών μας μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη «Immersion», υπήρξε συγκινητική. Αποτέλεσμα; 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη ζωή τους να βελτιώνεται έμπρακτα. Ο Αντώνης είχε άλλωστε δεσμευτεί εκ των προτέρων πως τα κέρδη που θα προκύψουν από το ντοκιμαντέρ θα διατεθούν για τη δημιουργία ζωτικών έργων της περιοχής.

Και η υπόσχεση πραγματοποιήθηκε! Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι τηλεθεατές του ντοκιμαντέρ, χρηματοδοτήθηκαν και κατασκευάστηκαν δύο πολύ σημαντικά έργα για την περιοχή: ένα σχολείο και ένα πηγάδι.

Τον Οκτώβριο του 2013, 28 Έλληνες Ανάδοχοι παιδιών, ταξίδεψαν σε μια ειδική αποστολή της ActionAid στη Σιέρρα Λεόνε προκειμένου να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο χτίσιμο του σχολείου και την κατασκευή του πηγαδιού.

Το ταξίδι τους και ολόκληρη η αποστολή της ομάδας καταγράφηκαν στο δεύτερο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη σε συνεργασία με την Action Aid, με τίτλο «One Love Team», καθώς πήρε το όνομά του από την ομάδα των 28 Αναδόχων.

Το «One Love Team» αποκαλύπτει ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα, ενώ συγκινεί και εμπνέει. Θα προβληθεί σε επανάληψη στον ANT1 αυτή τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου στις 23:15. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares