Skip to main content

CELEBS

Πέθανε η Anita Pallenberg σε ηλικία 73 ετών

«Έφυγε» από τη ζωή η μούσα των Rolling Stones!



Η Anita Pallenberg, μούσα των Rolling Stones άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73. Ως τώρα δεν γνωρίζουμε την αιτία θανάτου.

Pixel

Η ηθοποιός και φίλη της Anita, Stella Schnabel ανακοίνωσε τα νέα στο προφίλ της στο Instagram: «Δεν έχω γνωρίσει ξανά γυναίκα σαν εσένα Ανίτα», γράφει.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύμπαν σαν εσένα, κανείς δεν με έχει καταλάβει ποτέ τόσο καλά. Μού έδειξες τη ζωή και τον εαυτό μου και πώς να μεγαλώσω και να γίνω και να υπάρξω με όλα αυτά ... Σε ευχαριστώ για τα πιο σημαντικά μαθήματα, επειδή είναι καθοριστικά. Όλοι τραγουδάμε για σένα, όπως σου άρεσε».

Pixel

Η Anita Pallenberg ήταν ηθοποιός ήταν από τα αγαπημένα πρόσωπα του χώρου της rock 'n' roll σκηνής αλλά και της μόδας, τις δεκαετίες του '60 και του '70. Εργάστηκε κυρίως ως μοντέλο και ηθοποιός και είχε ρόλους στις ταινίες Barbarella και Performance με τον Mick Jagger

Η Anita αποτέλεσε και υπό μια έννοια, μούσα των Rolling Stones, έχοντας σχέση με τον κιθαρίστα Brian Jones, τον οποίο όμως άφησε για τον Keith Richards με τον οποίο και απέκτησαν τρία παιδιά.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει