Skip to main content

CELEBS

H κόρη της Judy Garland μιλάει για τον εθισμό της σταρ στα ναρκωτικά

Like mother, like daughter…



Η Judy Garland έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά στην ιστορία του κινηματογράφου. Ήταν μια από τις πιο ταλαντούχες και αξέχαστες ηθοποιούς του Χόλυγουντ. Όσο η καριέρα της όμως απογειωνόταν, τόσο… απογειωνόταν και ο εθισμός της στα ναρκωτικά, γεγονός που είχε τεράστιο αντίκτυπο στην οικογένειά της.

Η κόρης της Garland και τραγουδίστρια Lorna Luft, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Studio 10 για την πάλη της μητέρα της και το πώς αντέδρασε η οικογένειά της στον εθισμό της με τα ναρκωτικά.

Μεγαλώνοντας με την μητέρα της, η Luft έμαθε για την «αρρώστια του εθισμού», όπως δηλώνει. Σαν παιδί ο πατέρας της της έμαθε πώς να αντικαθιστά τα συνταγογραφημένα χάπια της μητέρας της, με ζάχαρη. Αλλά δεν θεωρεί ότι η ζωή της μητέρας της ήταν τραγική.

«Πιστεύω ότι η μητέρα μου έπεσε θύμα του συστήματος των στούντιο. Της έδωσε επίσης την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της σε όλους εμάς. Ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», αναφέρει σχετικά.

Η ίδια η Luft πάντως είχε και εκείνη θέμα με τα ναρκωτικά, κυρίως επί Studio 54 εποχής. «Κάναμε κοκαΐνη και ένα σωρό πράγματα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όταν κάποιος ήρθε και μου είπε: “Δεν νομίζεις ότι κάνεις τα ίδια με την μητέρα σου;” και απάντησα γρήγορα, “Όχι, όχι η μητέρα μου είχε πρόβλημα. Εγώ τα κάνω μόνο το βράδυ”».

Η Luft έπρεπε τελικά να μπει σε κέντρο απεξάρτησης, καθώς ήθελε να κάνει παιδί.  

Δες την συνέντευξη παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=uBlCmycvqyc

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;