Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο Μίνως Κυριακού

Ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, προδώθηκε από την καρδιά του, σε ηλικία 75 ετών.



Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο εφοπλιστής και ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνωας Κυριακού.

Pixel

Βρισκόταν στο εξοχικό του, στον Άγιο Αιμιλιανό, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του. Διακομίστηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και στο Ιατρικό Kέντρο Αθηνών, ωστόσο οι γιατροί δε μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Αιφνιδίως, σήμερα στις 4 μμ, ο Μίνως Κυριακού υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον προσωπικό του ιατρό, οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά τη μεταφορά του, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, χωρίς κανένα ζωτικό σημείο, στις 5:30 μμ. Παρά τη συνέχιση των προσπαθειών από την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.

Pixel

Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

«Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς
αργά το απόγευμα. Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού.», αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

CELEBS

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με τον κούκλο γιο της

«Όσο μεγαλώνουν, τόσο μας λείπουν»

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...