Skip to main content

CELEBS

H συγκινητική εξομολόγηση της Maria Menounos για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο



Η ελληνίδα Maria Menounos τηλεπαρουσιάστρια στην αναγνωρισμένη, αμερικάνικη εκπομπή E! News, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Η γνωστή σταρ αποκάλυψε την περιπέτεια υγεία της σε συνέντευξή της στο People, δηλώνοντας ότι τον Ιούνιο, υποβλήθηκε σε ένα 7ωρο χειρουργείο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο από τον εγκέφαλό της, όσο το μέγεθος ενός μπαλάκι του γκολφ. «Δεν έκλαψα. Για την ακρίβεια γέλασα», δήλωσε για την στιγμή που διαγνώστηκε. «Σε εκείνη την φάση, ήμουν --Μου κάνουν πλάκα».

Pixel

Αν και ο όγκος αφαιρέθηκε με επιτυχία, η Maria αποφάσισε να σταματήσει για λίγο την δουλειά και να επικεντρωθεί στην υγεία της αλλά και την μητέρα της, Litsa Menounos η οποία έχει και αυτή διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο, στάδιο 4.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τα 3 τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στο E!», δηλώνει. «Θα μου λείψουν πραγματικά όλοι και είμαι ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου».

Pixel

Η Maria προς το παρόν αναρρώνει στο σπίτι της, έχοντας την συμπαράσταση του αρραβωνιαστικού της Keven Undergaro και αναφέρει ότι ελπίζει η ιστορία της να εμπνεύσει και άλλο κόσμο.

«Η ματιά που έχω για την ζωή είναι τελείως διαφορετική τώρα. Νιώθω ότι πρέπει να βρω ένα ουσιαστικό σκοπό στην ζωή. Αυτό που μου συνέβη ήταν ευλογία. Πολλά όμορφα πράγματα προκύπτουν μέσα από αυτό. Το είδα σαν δώρο από την αρχή. Λέω στον κόσμο όλη την ώρα, αν το αμάξι σου κάνει ένα περίεργο θόρυβο, τότε το πας στο συνεργείο. Γιατί όταν το σώμα μας κάνει περίεργους θορύβους, το παραβλέπουμε; Είμαι πολύ τυχερή που πήγα στον γιατρό και όταν χτύπησε ο συναγερμός. Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αλλιώς

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με τον κούκλο γιο της

«Όσο μεγαλώνουν, τόσο μας λείπουν»

CELEBS

Νίκος Συρίγος για τη θέση της Ελλάδας στη Eurovision:  «Νιώθω ότι πατώσαμε»

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλες οι προσδοκίες μου από αυτό το κορίτσι»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!