Η πρώτη "καλημέρα" του Μάρκου Σεφερλή στο Mega! (Video)

Μια ξεχωριστή πρεμιέρα!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Με ένα σύντομο φλας-μπακ σε όλη την τηλεοπτική ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο πρωινό της φετινής χρονιάς, το "Mega με μία"!

Η κάμερα εστίασε σε διάφορες κορνίζες που ήταν κρεμασμένες σε μια γωνία του πλατό και είδαμε τους πάντες από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιώργο Πολυχρονίου, τον Φώτη κι την Μαρία, την Φαίη και τον Γιώργο... μέχρι τον Πέτρο Κωστόπουλο και στο τέλος τον... Μάρκο Σεφερλή. Μόνο που η κορνίζα του Μάρκου είχε μία παραπάνω... κίνηση!

Αμέσως μετά ο Μάρκος με απόλυτη σοβαρότητα κινήθηκε μπροστά από τις κορνίζες που υπήρχαν με... δόξα τιμή κρεμασμένες στο τοίχο και... προσευχήθηκε για να πάνε όλα καλά! 

"Αγαπημένοι μου παρουσιαστές, δώστε μου φώτηση. Θέλω να πατήσω πάνω στα χνάρια σας για να κάνω κι εγω επιτυχία. Οχι, δεν θ'έλω να μπω στο πάνθεον των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης. Απλώς, δώστε μου την δύναμη να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του εγχειρήματος αυτού και να βγάλω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ασπροπρόσωπους..." είπε!

Δες το Video:

{videobox}FHFUNHkA9jw{/videobox}About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares