Skip to main content

CELEBS

H πρώτη δήλωση της Μαρί Κωνσταντάντου μετά τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού

Λύνει επιτέλους την σιωπή της η πρώην σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία


Κέλλυ Νόβακ

Η Μαρί Κωνσταντάτου, πρώην σύζυγός του Μίνωα Κυριακού μιλάει για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του πρώην συζύγου της. Μέσα από μια επιστολή την οποία δημοσίευσε η Έλενα Ακρίτα, η Μαρί Κωνσταντάτου αναφέρεται στα όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα για τον θάνατο αλλά και την σχέση της με τον Μίνωα Κυριακού.

Στο post της, η Έλενα Ακρίτα, αναφέρει σχετικά: «Την Μαρί Κωνσταντάτου την γνώρισα στα 20 της χρόνια, την αγαπώ και την στηρίζω. Τώρα που οι 'αυλοκόλακες' της γυρίζουν την πλάτη, θα ήθελα να πω πως η Μαρί δεν έχει καμία σχέση με τα στερεότυπα που της προσάπτουν. Όλες οι σχέσεις δεν είναι μαύρο-άσπρο. Αυτή είναι η επιστολή της για όποιον καλοπροαίρετα ενδιαφέρεται». 

Διάβασε παρακάτω την δήλωση της Μαρί Κωνσταντάτου

«Με αφορμή κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα τα οποία εξακολουθούν να αναφέρονται σε ανύπαρκτα περιστατικά και να προβαίνουν σε αθεμελίωτες κρίσεις και σε εσφαλμένα συμπεράσματα, αισθάνομαι υποχρεωμένη να δηλώσω τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της αλήθειας που σκόπιμα διαστρεβλώνεται:   Είμαι καταρχήν συντετριμμένη με το θάνατο του Μίνωα με τον οποίο υπήρξαμε παντρεμένοι για 13 ολόκληρα χρόνια. Τη σχέση μας χαρακτήριζε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Παρά τον χωρισμό μας στον οποίο καταλήξαμε με την υποβολή κοινής αίτησης προς έκδοση συναινετικού διαζυγίου.   Το γεγονός ότι παραβρέθηκα στην κηδεία του και τον αποχαιρέτισα υπήρξε μόνο μια μικρή παρηγοριά για μένα. Καθ' όλη την διάρκεια του γάμου μας ήμουν αφοσιωμένη στο σύζυγό μου. Μετά τον χωρισμό μας πρώτιστη επιδίωξή μας υπήρξε η διευθέτηση των όποιων μεταξύ μας εκκρεμοτήτων, ώστε και μετά την έκδοση του διαζυγίου μας, η αμοιβαία μεταξύ μας εκτίμηση και σεβασμός να διατηρηθούν στο ακέραιο.   Η αναφορά δε σε δημοσιεύματα ψευδών γεγονότων που προσβάλουν την τομή και την υπόληψη μου περί δήθεν εξωσυζυγικών σχέσεών μου ή για δήθεν βλέψεις μου στην περιουσία του Μίνωα μόνο κακοβουλία καταδεικνύουν. Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σε βάρος παντός υπευθύνου».  

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στην σελίδα της Έλενας Ακρίτα στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου