Skip to main content

CELEBS

H Paris Jackson κάνει το ίδιο τατουάζ με τον νονό της Macaulay Culkin

Ωωωω, τι γλυκό!



Το ήξερες ότι o Macaulay Culkin είναι ο νονός της Paris Jackson; Ναι, κι όμως! Η στενή φιλία του γνωστού ηθοποιού με τον βασιλιάς της Pop, Michael Jackson είχε ως αποτέλεσμα να βαφτίσει την κόρη του Paris!

Νονός και βαφτιστήρα πάντως είναι πολύ δεμένοι! Οκέι, σίγουρα η σχέση τους δεν έχει την… πατροπαράδοτη λογική που έχουν άλλες παρόμοιες σχέσεις, αλλά μας αρέσει πολύ που οι δυο τους δεν έχουν το συνηθισμένο lifestyle που έχουν άλλοι.

Για παράδειγμα, ποιος νονός θα έκανε «δώρο» στην βαφτιστήρα του, ένα τατουάζ; Γιατί στην Paris και τον Macaulay είναι γνωστό ότι τους αρέσουν τα τατού –μιας και έχουν αρκετά και οι δυο στο σώμα τους- και γι’ αυτό και αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο!

Πήγαν λοιπόν, στο Tattoo Mania στο West Hollywood και όπως είδαμε από το Instagram Stories της Paris, οι δυο τους έκαναν ένα κουτάλι στο χέρι, το οποίο βασικά συμβολίζει την χρόνια πάλη.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αξιοπρόσεκτο και όλο νόημα τατουάζ που έχει πάνω της η 19χρονη σταρ. Πρόσφατα, έγραψε την λέξη “Applehead” στο αριστερό της πόδι, ένας χαρακτηρισμός αγάπης που χρησιμοποιούσε ο πατέρας της Michael, μόνο στους κοντινούς και πολύ αγαπημένους του ανθρώπους, τιμώντας έτσι την μνήμη του.
 

culkin_jackson_matchingtattoos_01.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

CELEBS

Olivia Hussey: Πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 

Τη φλέρταρε ο «δικός» μας Γιώργος Βογιατζής

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική