Skip to main content

CELEBS

Ο Idris Elba πήγε στον Jimmy Fallon και τραγούδησε Boyz II Men

Ετοιμάσου να «λιώσεις» όταν δεις τον σέξι ηθοποιό να τραγουδάει!



Νομίζω ότι ο Idris Elba μπορεί να κάνει τα πάντα να δείχνουν σέξι, και όταν τραγούδησε Boyz II Men και την πιο ερωτική μπαλάντα των ‘90s, δεν υπήρχε περίπτωση να μην μας κάνει να…. λιώσουμε!

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν, πήγε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show και ο παρουσιαστής τον προκάλεσε να τραγουδήσει γνωστά τραγούδια των οποίων οι στίχοι έχουν μεταφραστεί μέσω του Google Translate.

To αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό. Ειδικά όταν ο Elba… ράπαρε το γνωστό άσμα, "The Baby Escaped", γνωστό και ως "Baby Got Back" του Sir Mix-a-Lot.

Αλλά όλες οι γυναίκες στο κοινό, σαν να… ερωτεύτηκαν τον Elba όταν αυτός με αισθησιακό τρόπο, τραγούδησε την ερωτική μπαλάντα "I'll Place Kindness on You", aka"I'll Make Love to You" των  Boyz II Men, μαζί με τον Fallon.

Απόλαυσε παρακάτω το βίντεο και να είσαι σίγουρη ότι μετά από αυτό, θα θέλεις ο Elba να ξεκινήσει καριέρα και στην μουσική!

https://www.youtube.com/watch?v=YxYiFwXPP8M

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός