Skip to main content

CELEBS

H κόρη του Channing Tatum ζήτησε να δει μια… σοβαρή ταινία αφού είδε το Step Up

Είναι της ποιότητας το κορίτσι!



Η δεύτερη ταινία Step Up είναι ο λόγος που ο Channing Tatum και η Jenna Dewan είναι αυτή την στιγμή παντρεμένοι! Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης ταινίας και από τότε ξεκίνησαν την σχέση τους. Μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκαν και απέκτησαν και μια ολόγλυκια κορούλα.

Τέσσερα χρόνια μετά, η… γλυκιά αυτή κόρη των διάσημων ηθοποιών αποφάσισε ότι δεν της αρέσουν όλες οι ταινίες που έχουν γυρίσει οι γονείς της!

Ο Channing Tatum αποκάλυψε λοιπόν, στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, Jimmy Kimmel Live!, ότι στη κόρη του Everly δεν άρεσε καθόλου η ταινία Step Up στην οποία πρωταγωνιστούν οι γονείς της.

Αν και ο Tatum πίστευε ότι θα εντυπωσιαστεί από την ταινία, μιας και έχει πολύ χορό και μουσική, η 4χρονη Everly, βαρέθηκε πολύ γρήγορα!

«Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ήταν σε φάση, “Μπορώ να δω μια σοβαρή ταινία; Δεν ξέρω, δηλαδή, μια καλή ταινία;”», δήλωσε ο ηθοποιός στον Kimmel! «Και της λέω “Τι εννοείς; Αυτή είναι σοβαρή ταινία! Πολύ σοβαρή ταινία! Έκαναν άλλες επτά τέτοιες ταινίες!”», ανέφερε αστειευόμενος!

Δες το στιγμιότυπο παρακάτω.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να αποφορτίσεις/αδειάσεις το μυαλό σου

Αν μάθεις να ξεφορτώνεσαι τη νοητική σαβούρα, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη χρησιμοποιώντας αυτά τα ισχυρά, αλλά απλά εργαλεία

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια